DomůNovinkyRybář našel v sumci umělý penis. Nejprve si myslel, že predátor sežral...

Rybář našel v sumci umělý penis. Nejprve si myslel, že predátor sežral rybu

- Reklama -

Americký rybář Richard Kesar zažil netradiční rybářský zážitek. Na řece Ohio ulovil sumce, který měl nafouknuté břicho. Když ulovenou rybu vykuchal, nestačil se divit. V rybě byla sexuální hračka. 

Ilustrační foto: InRybar.cz

O netradičním zážitku informovala celá řada amerických médií, třeba sports.yahoo.com. Rybář Richard Kesar vzal na sumce jeho kamaráda Jona Loopa, který si chtěl ulovit svého prvního sumce. Dvojice se vydala na řeku Ohio v Lawrenceburgu ve státě Indiada. A rybářům se nakonec ten den krásně dařilo.

Dvojice chytila hned několik sumců modrých, kdy jeden byl skutečně krásně urostlý, a vážil 10 kilogramů. Jenže! Právě na tomto sumci si rybář Richard Kesar všimnul, že má neobvykle nafouknuté břicho

 

Uvnitř sumce byl balón a sexuální hračka

„Když jsme ho dostali do člunu, všimli jsme si, že sumec má obrovský žaludek,“ citoval rybáře web sport.yahoo.com. Rybáři tak počítali s tím, že uvnitř sumce najdou nějakou ještě nenatrávenou kořist, kterou dravec chvíli před ulovením pozřel.

„Běžně se v sumcích nacházejí jiné ryby, někdy želvy a další zvířata,“ uvedl výpověď rybáře zmíněný web. O to větší překvapení rybáři při kuchaní zažili. Když rybář sumce vykuchal, tak v jeho žaludku našel pěnový balón, ale pak i velkou sexuální hračku.

Malým problémem pro rybáře bylo, že u kuchání byla i jeho 3letá dcera, která se nyní neustále ptá, co to ze sumce „vypadlo“. Když rybář zveřejnil fotografie obsahu žaludku sumce na facebooku, příspěvek se stal okamžitě virálním (dnes už smazaný). Počet sdílení se vyšplhal až na hranici 20 000.

 

Sumec modrý: Největší sumec na severu Ameriky

Tento druh sumce je největším severoamerickým druhem sumce. Ryby mohou dorůstat do délky 165 centimetrů a váhy okolo 70 kilogramů. Nejčastěji se tyto ryby loví v délce od 60 do 120 centimetrů.

V některých amerických státech se sumci modří rozmnožili do takové míry, že jsou považováni za invazní druh. Jde o rybu, která dokáže žít i v brakických vodách, kdy kolonizuje pobřežní oblasti.

VIDEO: Jak vypadá největší severoamerický druh sumce? Více ve videu

Původní domovinou těchto sumců jsou řeky Mississippi, Missouri, Ohio, Tennessee nebo Arkansas. Kromě řek se ale sumci modří vyskytují také v amerických nádržích, do kterých byli nasazeni. Třeba do jezer Marion (největší jezero tohoto státu) nebo Moultrie (třetí největší jezero tohoto státu) v Jižní Karolíně.   

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -